+33 (0)5 49 07 76 62

Milieu bewustheid

Villa de Lussais zoekt een goede balans tussen een comfortabel en luxe verblijf en het onnodig gebruiken en weggooien van niet recyclebare producten. Wij hebben daarom gekozen om in de suites uw luxe aminities van milieuvriendelijke producten te laten vervaardigen zonder dat dit uw comfort in de weg staat. Wat geeft nou een lekkerder gevoel dan luxe ervaren op een milieuvriendelijke en verantwoorde manier?

U vindt in de badkamer onder andere een vanity kit (hygiëne kit) waarvan de wattenstaafjes van bamboo in plaats van plastic zijn vervaardigd. Bamboo en katoen zijn 100% natuurlijk afbreekbare producten en derhalve onschadelijk voor het milieu. De vanity kit is geheel vrij van plastic en is verpakt in bruin gerecycled karton-papier. 

De badkamers zijn uitgerust met shampoo en showergel van het luxe merk Côté Sud. In plaats van kilo’s plastic afval te genereren vindt u in uw eigen badkamer mooie navulbare pompflessen. Hygiënisch en goed voor het milieu! We hebben gekozen voor de lijn “agrumes de Calabre”, een subtiele mediterraanse geur van citrus, roze grapefruit en bloemen. Al deze producten zijn vrij van parabenen en niet getest op dieren. 

Bij het ontbijt serveren wij eieren van onze eigen scharrelkippen en de servetten zijn gemaakt van 100% gerecycled papier.

nl_NLNL